Okulumuz Hakkında

Çakallı Hasanaga Köyü Türkoğlu Kahramanmaraş
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. Çakallı Hasanağa İlkokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.

MİSYON

Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı,katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve toplumsal değerlere sahip bireyler yetiştirmektir

BAŞARILAR

Okulumuz geçmişte akademik, sportif ve kültürel alanlarda başarılar elde etmiştir.

Öğretmen

Rehber Öğretmen