KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Çakallı Hasanağa İlkokulu

Çakallı Hasanağa İlkokulu

ÇAKALLI HASANAĞA MAHALLESİ, TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. Çakallı Hasanağa İlkokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı,katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve toplumsal değerlere sahip bireyler yetiştirmektir
Başarılar
Okulumuz geçmişte akademik, sportif ve kültürel alanlarda başarılar elde etmiştir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM 7 DERSLİK
KALORİFER
KAHRAMANMARAŞ-ADANA YOLU
MAHALLE
İL MERKEZİNE 15 KM, İLÇE MERKEZİNE 10 KM,
Okulumuz Beyaz bayrak sahibi ve Beslenme Dostu Okuldur.